2009-03-18Små vackra svarta från Topshop!

2009-03-12Jag blir så ledsen när jag inte hittar dessa någonstans. Å så blir jag sur på Veco Revyn som är den semste tidningen någonsin som annonserar om dem NU NU NU. Då blir jag ju inte ensam om att leta staden runt för att hitta dem.

2009-03-10Min mamma har köpt en ny tavla till vårt redan tavel-överflödiga-hem.
Vad tycks? Ett par stjärtar i vardagsrummet kan väl ingen klaga över?

NUDGE IT UP - för dig som vill ha fler besökare till din blogg.

2009-03-10Jeans från Weekday
Linne från h&m
Tröja från Åhlens
Skinnpaj från h&ms barnavdelning
Stövlarna (som jag hatar att ha men det snöar så jag dör) är mormors gamla

2009-03-09
Bilder från Jak&Jil

Hur snygga är inte dessa två par skor då? Älskar de öppna tårna och smala klackarna.

2009-03-09

 
Bilder från urbanoutfitters.com

Jag tycker att dessa två bikinis var mycket fina, svarta med detaljer som piffar upp. Den första älskar jag för bandeu-överdelen med en vacker rosett och de höga trosorna. Den andra älskar jag för det snea axelbandet. Däremot måste jag säga att urbanoutfitters har valt en för jävla gräslig modell. Det skriker ätstörningar om henne. Tråkigt att alla modeller ska ha höftben som skålar och armar som trådar, hur många ser egentligen ut så?

2009-03-09En påse full med geisha-godis, en cola burk och en härlig soffa. Jag har inga somhelst planer på att röra på mig än på många timmar, inte förens bacillerna är borta.

2009-03-07

 

Såhär fint blev resultatet av det jag suttit och knåpat med hela lovet. För er som inte vet så coachar jag tjejer i cheerleading och det är inför deras uppvisningar/tävlingar som rosetterna är till för och genrepet igår gick klockrent!

2009-03-06Såhär har jag traskat omkring idag. Blir ombyte ikväll. Kanske hinner langa en bild på det också innan jag sticker iväg och rockar genrep med mina småflickor!

Byxor från weekdays
Topp från Urban outfitters
Tröja från Wera (åhlens)
Skinnpaj från h&m's barnavdelning
Skor från h&m
Halsband från Bik Bok

2009-03-05


Jag fyller år om fem månader. Någon som känner för att fira i förskott?


2009-03-05

 

På Bik Bok kan man hitta fred för sjuttioniokronor.


2009-03-02


Bild från nelly.com

Dessa skor hade i stått helt fel i min skohylla, synd att det bara fanns båtar till storlekar kvar. Ljust läder till brunbräda ben är en sommarhit! & endast 399 kronor.

2009-03-02

Nu har jag legat med feber sedan i lördags natt, svettas lite för mycket och har inget större behov av annat än min pyjamas, geisha choklad och juice, därför blir det ingen outfit idag men däremot kan jag tipsa om ett par låtar som går på högvarv här hemma.

Falling for you - Seabird
Dreaming of you - The Coral
Show me what i'm looking for - Carolina Liar
Time to pretend - MGMT
All you got - Tegan and Sarah

2009-03-02

Efter ett välbehövt sportlov är vi tillbaka och till veckan kommer de upp massa nytt här i bloggen. Håll utkik å tappa inte er tro för oss, vi behövde bara "lära oss att andas litegrann".

RSS 2.0